Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Ηλεκτρική θέρμανση κουβέρτα παιδιού καροτσάκι - Γκραφένιο υπεριώδους υπεριώδους θέρμανσης, πλέσιμο, Κρυστάλλινο βελούδο, 12V / 24V, ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας

επιχείρηση Νέα
Ηλεκτρική θέρμανση κουβέρτα παιδιού καροτσάκι - Γκραφένιο υπεριώδους υπεριώδους θέρμανσης, πλέσιμο, Κρυστάλλινο βελούδο, 12V / 24V, ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλεκτρική θέρμανση κουβέρτα παιδιού καροτσάκι - Γκραφένιο υπεριώδους υπεριώδους θέρμανσης, πλέσιμο, Κρυστάλλινο βελούδο, 12V / 24V, ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας

Η ηλεκτρική θέρμανση κουβέρτας για μωρά, μια άνετη και ασφαλής λύση για να κρατήσει το μικρό σας ζεστό και άνετο κατά τη διάρκεια των περιπατημάτων με καροτσάκι.Αυτή η καινοτόμος κουβέρτα διαθέτει τεχνολογία θέρμανσης με υπεριώδες υπεριώδες, πλέσιμο κρυστάλλινο βελούδο ύφασμα, συμβατότητα με πηγές ενέργειας 12V/24V, και ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας.μπορείτε να παρέχετε στο μωρό σας ηρεμιστική ζεστασιά σε οποιαδήποτε καιρική κατάσταση.

 

Βασικά χαρακτηριστικά:

 

1Η ηλεκτρική θερμαινόμενη κουβέρτα του καροτσάκι χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία θερμαντικής υπεριώδους υπεριώδους θερμοκρασίας από γραφένιο.Αυτή η τεχνολογία κατανέμει αποτελεσματικά την θερμότητα ομοιόμορφα στην κουβέρτα, εξασφαλίζοντας απαλή και σταθερή ζέστη για το μωρό σας.

 

2. Πλέσιμο ύφασμα κρυστάλλιο βελούδιου: Η κουβέρτα είναι κατασκευασμένη από μαλακό και πολυτελές ύφασμα κρυστάλλιο βελούδιου, παρέχοντας μια άνετη και άνετη εμπειρία για το μωρό σας. Το ύφασμα είναι επίσης πλέσιμο στο μηχάνημα,που επιτρέπουν εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.

 

3. Συμβατότητα με πηγές ρεύματος 12V/24V: Η ηλεκτρική θέρμανση είναι συμβατή με πηγές ρεύματος 12V και 24V, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε διάφορα καροτσάκια και οχήματα.Είτε πρόκειται για μια βόλτα ή να πάρει μια βόλτα με το αυτοκίνητο, μπορείτε εύκολα να τροφοδοτήσετε την κουβέρτα και να κρατήσετε το μωρό σας ζεστό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλεκτρική θέρμανση κουβέρτα παιδιού καροτσάκι - Γκραφένιο υπεριώδους υπεριώδους θέρμανσης, πλέσιμο, Κρυστάλλινο βελούδο, 12V / 24V, ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας  0

 

4. Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας: Η κουβέρτα διαθέτει ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε το επιθυμητό επίπεδο θερμότητας για το μωρό σας. Αυτό εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση και αποτρέπει την υπερθέρμανση.

 

5. Ασφαλής και αξιόπιστη: Η ηλεκτρική θέρμανση κουβέρτα παιδιού καροτσάκι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια.δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας.

 

6. Εύκολη στη Χρήση: Η κουβέρτα είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη λειτουργία. Διαθέτει απλά χειριστήρια για τη ρύθμιση των ρυθμίσεων θερμοκρασίας, καθιστώντας την βολική για τους γονείς και τους φροντιστές.

 


Η ηλεκτρική κουβέρτα θερμοκρασίας προσφέρει έναν ασφαλή, άνετο και βολικό τρόπο για να κρατάτε το μωρό σας ζεστό κατά τη διάρκεια της βόλτας με καροτσάκι.υφάσματα από κρυστάλλινο βελούδο πλέσιμα, συμβατότητα με πηγές ενέργειας 12V/24V, και ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας, αυτή η κουβέρτα είναι ένας τέλειος σύντροφος για περιπέτειες στο εξωτερικό με το μικρό σας.Δώστε στο μωρό σας μια άνετη ζεστασιά και γαλήνη με την ηλεκτρική κουβέρτα για μωρά.

 

Χρόνος μπαρ : 2024-01-10 11:10:49 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Gaoyuan Energy Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Rose

Τηλ.:: +8616620605160

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Ηλεκτρικά θερμαμένα ενδύματα

Ηλεκτρικό θερμαμένο σακάκι αδιάβροχο Washable Graphene φανέλλων USB 5V

OEM Θερμαινόμενες Ωτοασπίδες, Επαναφορτιζόμενες Θερμαινόμενες Ωτοασπίδες Υλικό Fleece

Ανακούφιση από την κόπωση Θερμαντικό μαξιλαράκι για την πλάτη του λαιμού και των ώμων OEM μακρινής υπέρυθρης ακτινοβολίας

Μακρυμάνικο Ηλεκτρικό Θερμαινόμενο Κοστούμι Γραφενίου Υλικό μεμβράνης 65 μοιρών SHEERFOND

Ηλεκτρικό θερμαμένο μαξιλάρι

Υπνόσακος Υπνόσακος USB Graphene Electric Θερμαινόμενο Μαξιλάρι για Κάμπινγκ Μέγεθος 195×75cm

Προστασία από υπερθέρμανση USB Θερμαινόμενη επένδυση υπνόσακου για πικνίκ 198×19 cm Μέγεθος OEM

Δερμάτινο ηλεκτρικό θερμαινόμενο μαξιλαράκι γραφείου με θερμοκρασία 45 βαθμών Sheerfond

Ηλεκτρική επένδυση υπνόσακου πλάτους 61 cm , Αυτοθερμαινόμενος υπνόσακος με ισχύ 5V 2A

Άλλα προϊόντα θέρμανσης

Smart Electric Beverage Beverage OEM , Θερμαντήρας φλυτζανιών καφέ 140-149 Fahrenheit Θερμοκρασία

Ανοξείδωτη Ηλεκτρική Θερμοσίφωνα Ράφι Συσκευών 131Φαρενάιτ 100W Ισχύς 50cm Πλάτος

Αδιάβροχο κουτί μεσημεριανού γεύματος Θερμότερη τσάντα Oxford υφασμάτινο PVC Υλικό OEM

Ανθεκτικός στη θερμότητα φορητός θερμαντήρας γάλακτος 55 βαθμών Xf Bh γρήγορη θέρμανση

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ηλεκτρικά θερμαμένα ενδύματα προμηθευτής. © 2022 - 2024 heated-cloth.com. All Rights Reserved.